logo
LOADING...

SZOLGÁLTATÁSINKMINÕSÉG - SZAKÉRTELEM - MEGBÍZHATÓSÁG

MIVEL IS FOGLALKOZUNK?

Modern megoldások vállalkozása felpörgetéséhez

Weboldalak fejlesztése

Egy jó weboldal segít új ügyfelek szerzésében, és új partnerkapcsolatok kialakításában. Ismérvei: ideálisan felépített design, sokatmondó tartalom, felhasználóbarát kezelőfelület.

Internetes kereskedelem

Többéves tapasztalatainknak köszönhetően ismerjük az online kereskedelem leghatékonyabb eszközeit, fizetési struktúrákat, az ügyfelek azonnali vásárlásra buzdításának művészetét.

Webalkalmazások

Az internetes alkalmazások olyan programok, amelyeket nem kell telepíteni, nem foglalnak helyet a számítógépen, és az internetnek köszönhetően bárhonnan elérhetőek.

Android

Az Android a leggyorsabban terjedő operációs rendszer, melynek célja az internet adta nyitottság és innovatív lehetőségek kiaknázása elsődlegesen a mobiltelefonokon, táblagépeken.

iOS

Az iPhone, az iPad és az iPod touch lelke a bámulatos funkciókat és tökéletes biztonságot egyben nyújtó iOS operációs rendszer, melynek felülete könnyen kezelhető.

Windows Phone

A Widows Phone egy Microsoft fejlesztésű mobiltelefonos operációs rendszer, mely újraértelmezi az innovatív, mégis bárkinek megfizethető árú megoldások fogalmát.

Szoftver

Csapatunk egyedi szoftverek megírásával is foglalkozik. Az ötletek kitalálásától kezdve, egészen a tesztelés fázisával bezárólag vállaljuk az Ön igényeinek megfelelő szoftver megvalósítását.

Online marketing

Ha szeretné, hogy weboldala felülmúlja versenytársaiét, akkor jelen kell lennie a közösségi médiafelületeken. Szakembereink a leghatékonyabb eszközökkel látogatásra tudják ösztönözni az online célközönséget.

Dizájn

A hatékony vizuális tervezés és kommunikáció elengedhetetlen. Tehetséges grafikusaink és tervezőink szakértői a modern tipográfiának, a látványos illusztrációknak, és a hívogató felépítésnek.

TAPASZTALATAINK

HTML & CSS
+ 10 ÉV
JAVASCRIPT, JQUERY
9 ÉV
PHP
9 ÉV
SQL, MySQL, MSSQL
8 ÉV
C#, ASP.NET, WPF, MVC
8 ÉV
C, C++
5 ÉV
Java, JSP, ANDROID
6 ÉV
Object-C, Swift, iOS
2 ÉV
XML, XSL
6 ÉV

12552

MUNKAÓRA

36

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

88

BEFEJEZETT PROJEKT

1215

ELFOGYASZTOTT PIZZA

AJÁNLÁSAINK

OPAUSZKI ZOLTÁN

BÉKÉSCSANAI MÉDIACENTRUM KFT.

ÜGYVEZETÕ

KUCSERÁNÉ BARANYI KATALIN

PRIMA-RPOTETIKA KFT.

ÜGYVEZETÕ

GULYÁS PÉTER

TOURINFORM

EGYESÜLET ELNÖKE

NAGY ZSUZSANNA

VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTOK EGYESÜLETE

ELNÖK

MERÉNYI LÁSZLÓ

APÁCZAI KIADÓ

FEJLESZTÉSI KOORDINÁTOR

SZUDÁR LÁSZLÓ

CSABA TV

PRODUCER-ÜGYVEZETÕ

TÖRTÉNETÜNK...


Csapatunk lendületes, energikus fiatalokból áll. Egyetemi éveink alatt a legújabb technológiákat sajátítottuk el, ám tudásunkat nap mint nap csiszoljuk, hogy gyorsan megújuló világunkban továbbra is a legkorszerűbb ismeretekkel rendelkezzünk. Célunk minden projektünkkel valami újat mutatni, és ügyfeleinket elégedetté tenni. Sokoldalúságunknak köszönhetően számos különböző szolgáltatás igénybevételére van Önnek lehetősége, az egyedi szoftver fejlesztésétől kezdve egészen a webes megoldásokig. Forduljon hozzánk bizalommal!

team member image

BENCZE FREDERIK

FOUNDER
team member image

VÍGH GÁBOR

SENIOR DEVELOPER
team member image

SZABÓ GÁBOR

DESIGNER
team member image

KREATÍVOK

CSAPATUNK MEGBECSÜLT TAGJAI